BREAKING NEWS: Herreløse holder løftene til fansen!

Da er gutta tilbake igjen, denne gangen med en annen vri; vi slipper 1 låt hver fredag i julekalender-stil fram mot jul og disse låtene vil til slutt ta form som vår nye utgivelse
“Store Hoder” EP den 22. Desember!

Vi lovte fansen at det ikke skulle bli lang tid før dere hørte fra oss igjen, og vi har hatt intensjonen om å følge opp disse løftene denne gangen.

HL_WEB_1400px

Denne uka slipper vi låta “Riper i lakken” featuring RSP (og Texasbaserte Coughee Brothas-homie DeeRail) på refrenget:

Herreløse – Riper i lakken (feat. RSP)

Forrige fredag slapp vi intro-sporet til EP’en, “Hvitt flagg”, som en aldri så liten teaser/oppvarmer. En liten slags “oppdatering” på hva som har skjedd bak de herreløse kulissene de siste åra:

Herreløse – Hvitt flagg

Vi hadde en videoshoot for singelen til prosjektet vårt i forrige uke. Det er den talentfulle Eivind Landsvik (regissøren bak “Narkotika”-videoen) og teamet hans som er på saken, og vi gleder oss til å se resultatet.

Vi kommer ut med slippdato i nærmeste fremtid, men vi kan love at den vil se dagens lys før jul!

Apropos “Narkotika” (og forøvrig debutalbumet Kall det hva du vil) så har det vært et sinnsykt fett år for oss! Vi har spilt landet rundt, solgte ut releasekonserten vår på John Dee, fylte hovedsalen på Rockefeller, gått til topps på albumlista på Itunes og Platekompaniet og debuterte på 17. plass på VG-lista med skiva i år! Narkotika blei også den mest streama hiphop-låta i 2014 med 600.000 streams, og videoen har 100.000 + views pr dags dato!

Vi er så sinnssykt takknemlige til alle gamle og nye fans for et jævla bra år!

1488236_606455732754759_371364300_nVi har også store planer for 2015 (wink,wink), så stay tuned!

Mvh

HL crew

Bookmark the permalink.

Comments are closed.